Παίδων: Οι μαρτυρικές καταθέσεις των γιατρών «καίνε» τον 60χρονο τραυματιοφορέα


Αποκαλυπτικές καταθέσεις από τους γιατρούς που βρίσκονταν στα χειρουργεία και είχαν αντιληφθεί την κακοποίηση που έκανε ο τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο σε παιδιά που βρίσκονταν στο χώρο του χειρουργείου, περιλαμβάνει η δικογραφία που είχε στα χέρια του ο ανακριτής που έδειξε το δρόμο για τη φυλακή στον τραυματιοφορέα.

Πιο αποκαλυπτική από όλες ήταν η κατάθεση της αίσθησιολογου που είδε πρώτη τις ύποπτες κινήσεις του πάνω από ένα κοριτσάκι έξι ετών την ώρα που είχε γίνει η αναισθησία και ετοιμαζόταν για το χειρουργείο. Ήταν αυτή η γιατρός που κατήγγειλε τα πάντα αρχικά στην επιμελήτριά της και στη συνέχεια στο διοικητή του νοσοκομείου.

Τρία κακουργήματα που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων περιλαμβάνονται στην ποινική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά του 60 χρόνου τραυματιοφορέα. Για την υπόθεση, που δημοσιοποιήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελέα Χάιδω Ζούγρη, μετά από παραγγελία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου προκειμένου να ερευνηθούν σοβαρότατες καταγγελίες σε βάρος του εν λόγω εργαζόμενου του Νοσοκομείου για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων ασθενών. Συγκεκριμένα η αναισθησιολόγος αναφέρει στη κατάθεση της.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση