Επικαιρότητα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΒΙΑΙΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΕΝΕΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ – ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υγειονομική τυραννία δείχνει το χειρότερο της πρόσωπο…Χάος επεισοδιακή, βάναυση σύλληψη και τραυματισμός γιατρού στη γαλλική Πολυνησία.

Ο γιατρός Jean-Paul Théron συνελήφθη ύστερα από καταγγελία δικαστικού επιμελητή επειδή εκσφενδόνισε αντικείμενο εναντίον του κατά την επίδοση κλήτευσης για το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου υπό την προεδρία ενός εισαγγελέα.

Η σύλληψη του γιατρού Jean-Paul Théron έγινε σήμερα το πρωί από αστυνομικούς στο κέντρο Manu Iti στην Paea. Επίσης διώκεται για προσβολή προσώπου που κατέχει δημόσια εξουσία.

Βάναυση σύλληψη στις τουαλέτες του κέντρου Manu Iti όπου βρισκόταν ο Δρ. Jean-Paul Théron. Πρόβαλε αντίσταση καθηλώθηκε δια της βίας από τους χωροφύλακες μπροστά σε πλήθος συμπαθούντων του.

Αιμόφυρτος ξυπόλητος ο Dr Théron σύρεται από τα όργανα της τάξης και ξυλοκοπείται δημόσια.

Μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Taaone για ιατρική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν η κατάσταση της υγείας του ήταν συμβατή με την κράτηση του.

Του ασκήθηκε δίωξη για άσκηση βίας σε δικαστικό επιμελητή, που του επέδωσε κλήτευση από το πειθαρχικό πρωτοβάθμιο τμήμα Ιατρικού Συλλόγου.

Image

Αλλά η πρώτη καταγγελία κατά του γιατρού χρονολογείται από τις 7 Δεκεμβρίου 2020. Κατατέθηκε από την προεδρία, αφορά πολλές παραβιάσεις του κώδικα δεοντολογίας των γιατρών στη Γαλλική Πολυνησία.

Ο γιατρός Théron κλήθηκε έτσι από τον δικαστικό επιμελητή να εμφανιστεί ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου, του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου του Ιατρικού Συλλόγου.

Ενώ αυτή η καταγγελία δεν έχει καμία σχέση με τις συνταγές ιβερμεκτίνης, υπογραμμίζει ελλείψεις που σχετίζονται με την αμφιλεγόμενη θεραπεία του Δρ Raoult.

Όπως αυτός είχε συνταγογραφήσει τη χορήγηση υδροξυχλωροκίνης “ενώ το διάταγμα της 8ης Απριλίου 2020 περιόρισε τη συνταγογράφησή της στην αυστηρή συμμόρφωση με την άδεια κυκλοφορίας (AMM)”.

Εκτός των άλλων η καταγγελία αναρωτιέται για την «έλλειψη ιατρείου» και «κατάλληλης υλικοτεχνικής υποδομής», φοβούμενη την άσκηση της «φαρμακευτικής αγωγής» από τον γιατρό Théron, υπενθυμίζοντας ότι η τελευταία «δεν έχει εγκριθεί από την SPC».

Τέλος, οι «κατηγορίες», οι «απειλές» και οι χλευασμοί εναντίον ορισμένων συναδέλφων του χαρακτηρίζονται επίσης ως παραβιάσεις του «καθήκοντος συναδελφικότητας».

Έγινε και κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του γιατρού. Κατασχέθηκε το κινητό και ο υπολογιστής του.

Image

Η κόρη του περιγράφει ως εξής τη σύλληψή του. “Στις 9h17, ενώ έπλενε τα χέρια του στην τουαλέτα της αίθουσας ‘ήρθαν οι χωροφύλακες για να τον συλλάβουν και να τον θέσουν υπό κράτηση.Το σοκ! Η βαρβαρότητα και η ταπείνωση αυτής της σύλληψης ως και μέσα στις τουαλέτες ενός γιατρού 63 ετών οικογενειάρχη και παππού”..

Συμπέρασμα του φόρτωσαν ένα σωρό κατηγορίες μόνο και μόνο γιατί είναι υπέρμαχος της ελεύθερης συνταγογράφησης, της θεραπευτική ελευθερίας, της ελευθερίας επιλογής γιατί δεν υπηρέτησε τη πολιτική των μονοπωλίων των Big Pharma.

Vécu 2: Ο γιατρός Jean-Paul Théron, γιατρός στο Manu Iti de Paea (Tahiti) συνελήφθη βίαια από χωροφύλακες στον τόπο δουλειάς του. Το έγκλημά του; Αντιμετώπιζε με θεραπείες βασιζόμενες σε Ivermectine ή hydroxy-chloroquine. Για μια ακόμη φορά οι αρχές δείχνουν το πιο ωραίο τους πρόσωπο: βιαιοπραγία κατά ενός γιατρού που δεν πούλησε τη ψυχή του στο διάβολο στον εργασιακό του χώρο.

 

 

 

 

 

πηγη

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock