ΕνημέρωσηΟικονομία

Παγκρήτια Τράπεζα: Προνομιακό δάνειο για τους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου

Δίπλα σε όσους επλήγησαν από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου στέκεται η Παγκρήτια Τράπεζα, διαθέτοντας χαμηλότοκο δάνειο έως 20.000 ευρώ και ταχύτατες διαδικασίες έγκρισης και εκταμίευσης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τράπεζα, το νέο καταναλωτικό δάνειο «Παγκρήτια Στήριξη» θα αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα προς τους πληγέντες, αφού προσφέρεται με προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο 2,9%, περίοδο χάριτος έως έξι μήνες και ορίζοντα αποπληρωμής μέχρι επτά έτη.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων του Νομού Ηρακλείου που έχουν υποστεί ζημίες, όπως προκύπτει από βεβαίωση μηχανικού ή υπεύθυνη δήλωσή τους, θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν έως και το 100% του ποσού προτιμολογίων, προσφοράς εργολάβου, εταιρείας, προμηθευτών κλπ. για εργασίες αποκατάστασης που αφορούν στον σκοπό του δανείου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock