Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν οι επαρχιακοί δρόμοι – Αίρεται η απαγόρευση για φορτηγά

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλους τους επαρχιακούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι παρέμεναν κλειστοί από χθες, Σάββατο 20/1 λόγω χιονόπτωσης.

Λίγο πριν τις 12 άνοιξε και ο επαρχιακός δρόμος Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου. Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής είχε αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Επαρχιακή Οδό Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου αλλά και στην στην Επαρχιακή οδός Ξηροχωρίου – Προχώματος, η οποία παρέμενε κλειστή από χθες το βράδυ στο τμήμα από τη διασταύρωση Βαθυλάκκου – Αγιονερίου έως τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Ξηροχωρίου.

Αίρεται η απαγόρευση για τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων – Παραμένει το «μπλόκο» στον Περιφερειακό για φορτηγά και λεωφορεία

Την ίδια ώρα, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο οδικό δίκτυο του νομού Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται πως παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρους άνω του 1,5 τόνου, καθώς και όλων των λεωφορείων, επί της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, από το ύψος του Κόμβου Κ-13 (Νοσοκομείο Αγ. Παύλος) έως το ύψος του Κόμβου Λαχαναγοράς.

Ακόμα, οι οδηγοί εξακολουθούν να είναι υποχρεωμένοι να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Από την απόφαση εξαιρούνται τα οχήματα τα οποία φέρουν ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα), εκείνα που φέρουν ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου και χαρακτηριστικό Μ+S.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock