Επικαιρότητα

«ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ»! Νέα «ΒΟΜΒΑ» από τον Bill Gates – Αυτά επιδιώκεται να γίνουν από εδώ και πέρα, ΒΙΝΤΕΟ

Ζήτησε παγκόσμια ομάδας εργασίας (Δύναμη Κρούσης)!!!

Ο Μπιλ Γκέιτς ισχυρίστηκε πως οι κυβερνήσεις πρέπει να προετοιμαστούν για μελλοντικές πανδημίες και τρομοκρατικές επιθέσεις, επενδύοντας δισεκατομμύρια στην έρευνα και την ανάπτυξη. Άρα ακόμα περισσότερες επιβαρύνσεις για τους φορολογουμένους, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται η «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», η οποία θα αλλάξει τον πλανήτη (ΕΔΩ).

Ο κ. Γκέιτς το δήλωσε αυτό, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης στο Policy Exchange, δίνοντας την νέα «ΑΠΕΙΛΗ» (ίσως με έναν πραγματικά απειλητικό, αυτή την φορά, ιό), προκειμένου να εφαρμοστούν ακόμα περισσότερα μέτρα αλλά και κατασκευαστεί το περιβόητο ΥΠΕΡΕΜΒΟΛΙΟ, το οποίο, ίσως, να χρησιμοποιηθεί και ως «σφράγισμα» του «υγιούς και νομοταγούς πολίτη».

Ο ιδρυτής της Microsoft ζήτησε επίσης την δημιουργία μιας νέας ομάδας εργασίας (δύναμη κρούσης) για την πανδημία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία θα επιτηρεί αυτό που ονόμασε «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ».

Αν και η έρευνα μπορεί να είναι δαπανηρή, διατείνεται ότι θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε άλλες καινοτομίες, όπως η εξάλειψη της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος.

Απαίτησε χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο πως πρέπει να ξοδέψουν «δεκάδες δισεκατομμύρια» για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα.

«Ελπίζω σε πέντε χρόνια, να μπορώ να γράψω ένα βιβλίο με τίτλο «Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη πανδημία», αλλά θα χρειαστούν δεκάδες δισεκατομμύρια σε Ε&Α – οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι μέρος αυτού», τόνισε και συνέχισε, ζητώντας μάλιστα ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ στον ΠΟΥ, η οποία θα οργανώνει «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ», όπως τα ονόμασε:

«Θα χρειαστούν πιθανώς περίπου ένα δισεκατομμύριο τον χρόνο για μια πανδημική Task Force σε επίπεδο ΠΟΥ , η οποία κάνει την επιτήρηση και στην πραγματικότητα κάνει αυτό που ονομάζω «παιχνίδια μικροβίων» όπου θα ασκούμαστε».

Ο κ. Γκέιτς πρότεινε ότι τα «παιχνίδια μικροβίων» θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την προετοιμασία για πράξεις βιοτρομοκρατίας, όπως επιθέσεις ευλογιάς σε αεροδρόμια.

«Λέτε, εντάξει, τι θα γινόταν αν ένας βιοτρομοκράτης έφερε ευλογιά σε 10 αεροδρόμια; Ξέρετε, πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος σε αυτό; Υπάρχουν επιδημίες που προκαλούνται από την φύση και επιδημίες που προκαλούνται από τη βιοτρομοκρατία που θα μπορούσαν ακόμη και να είναι πολύ χειρότερες από αυτό που ζήσαμε σήμερα», είπε.

Δείτε το βίντεο:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger