888 Πανέξυπνοι Τρόποι για να Κρύψετε το «Δεύτερο» Κλειδί και να μην το Βρει Κανείς | Kontasas
Αρχική / TIPS / Πανέξυπνοι Τρόποι για να Κρύψετε το «Δεύτερο» Κλειδί και να μην το Βρει Κανείς

Πανέξυπνοι Τρόποι για να Κρύψετε το «Δεύτερο» Κλειδί και να μην το Βρει Κανείς

Συχνά παρουσιάζεται η ανάγκη να αφήσετε ένα κλειδί κάπου κοντά στο σπίτι, είτε γιατί κάποιο μέλος της οικογένειας θέλει να μπει μέσα, είτε για να έχετε ένα έξτρα κλειδί εσείς σε περίπτωση που κλειδωθείτε έξω από το σπίτι.

Το πρώτο σημείο που όλοι οι… ανεπιθύμητοι καλεσμένοι θα κοιτάξουν είναι κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας – γι αυτό και πρέπει να είναι το τελευταίο μέρος που θα κρύψετε το κλειδί σας. Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες που πιθανώς δεν έχετε σκεφτεί και δεν θα σκεφτεί και κανένας άλλος ώστε να ψάξει εκεί.

Ψεκαστήρας ποτίσματος Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα σκεφτεί πως ο ψεκαστήρας κρύβει κάτι. Είναι πιστό αντίγραφο πραγματικών ψεκαστήρων, θα κρύψετε το κλειδί σας και θα το βάλετε στον κήπο. Έχει αρκετό χώρο για να βάλετε και κάποιο άλλο πολύτιμο αντικείμενο ή ακόμα και χρήματα. Αγοράστε το .

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα σκεφτεί πως ο ψεκαστήρας κρύβει κάτι.

Πέτρα Οι περισσότεροι κήποι είναι ούτως ή άλλως γεμάτοι πέτρες και αυτό το ρεαλιστικό γκάτζετ μοιάζει με… όλες τις υπόλοιπες. Βάλτε μέσα το κλειδί σας και αφήστε την σε ένα συγκεκριμένο σημείο της αυλής, ανάμεσα στις άλλες. Αγοράστε την .

Οι περισσότεροι κήποι είναι ούτως ή άλλως γεμάτοι πέτρες.

Θερμόμετρο Το συγκεκριμένο θερμόμετρο είναι κλειδοθήκη και παράλληλα λειτουργεί και σαν πραγματικό θερμόμετρο. Βάλτε το σε κάποιο εξωτερικό σημείο του σπιτιού σας, φυλάξτε μέσα τα κλειδιά σας και δείτε και την θερμοκρασία. Αγοράστε το .

Το συγκεκριμένο θερμόμετρο είναι κλειδοθήκη.

Ακαθαρσίες… σκύλου Για μεγάλο αντιπερισπασμό χρησιμοποιήστε αυτά τα… ψεύτικα κακά σκύλου για να φυλάξετε το κλειδί σας. Εμείς δεν γνωρίζουμε κανέναν που θα τα μάζευε με τη θέλησή του, οπότε αποτελεί μια πολύ έξυπνη και ασφαλή κρυψώνα. Αγοράστε το .

Κανείς δεν θα τα μάζευε με τη θέλησή του!

Κουκουνάρι Χρειάζεστε ένα μπουκαλάκι από χάπια και ένα κουκουνάρι. Κολλήστε το κουκουνάρι στην πίσω πλευρά από το μπουκαλάκι, ανοίξτε το μπουκαλάκι, βάλτε μέσα το κλειδί σας και «θάψτε» το στο χώμα αφήνοντας το κουκουνάρι να προεξέχει και να φαίνεται πως τυχαία έπεσε εκεί.

Χρειάζεστε μόνο ένα μπουκαλάκι από χάπια και ένα κουκουνάρι.

spirossoulis.com

Πηγή

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

5 trends Διακόσμησης που θα Ξεπεραστούν το 2019 και Πολύ Λυπηθήκαμε γι’ αυτό

Αποχαιρέτησε τα trends στη διακόσμηση σπιτιού που χάνεις. Μαζί με το 2018 φεύγουν κάποια πολύ …