888 Παναθηναϊκός: Αξιολόγηση, έλεγχος και διαχείριση! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Αξιολόγηση, έλεγχος και διαχείριση!

Παναθηναϊκός: Αξιολόγηση, έλεγχος και διαχείριση!

Συγκεκριμένη διαχείριση κάνει ο Γιώργος Δώνης στον Παναθηναϊκό, καθώς το ρόστερ που έχει στα χέρια του δεν θέλει σε καμία περίπτωση να το… κάψει και να έχει προβλήματα στη διάρκεια της σεζόν. Στο «τριφύλλι» από το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει καθιερωθεί ένας εβδομαδιαίος έλεγχος όλων των ποδοσφαιριστών.

Αυτό το τσεκάρισμα γίνεται με τη συνεργασία του εργοφυσιολόγου, του αναλυτή δεδομένων, του γυμναστή, του ιατρικού τιμ και σε τελική ανάλυση του προπονητικού επιτελείου. Οι ποδοσφαιριστές χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το ιατρικό τους ιστορικό αλλά και τα αποτελέσματα που έχουν. Όλα αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνται έτσι ώστε να γίνεται η ανάλογη διαχείριση σε βάθος χρόνου μέσα στη χρονιά.

Έχοντας αυτό ως δεδομένο, μπορεί να γίνει και πιο εύκολα αντιληπτό το γιατί μένουν κάποιοι ποδοσφαιριστές στον πάγκο και για τους περισσότερους αυτό συνιστά έκπληξη. Για τον Δώνη και τους συνεργάτες του, όμως, είναι μέρος της διαχείρισης που κάνουν. Με λίγα λόγια… προσέχουν για να έχουν στον Παναθηναϊκό. Ειδικότερα με τα νέα παιδιά, που είναι αρκετά στη φετινή ομάδα, αφού ο στόχος είναι να βοηθηθούν να αναπτύξουν το ταλέντο τους χωρίς να «καούν»…

onsports.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Σοκ με Αθηναίου στην Εθνική μπάσκετ -Υπέστη ρήξη χιαστού

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Αθηναίου. Στα μέσα της δεύτερης περιόδου της φιλικής αναμέτρησης της …