ΑθλητικάΕνημέρωση

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός 65-84: Ήταν «τρελός» ο Ιταλός και ποιοτικός ο πάγκος

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό των 13 εύστοχων τριποντων, αλλά για 33 λεπτά έδωσε μια μεγάλη μάχη κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και τον Ιταλό διαιτητή Καρμέλο Πατέρνικο, ο οποίος στα δύσκολα και τη μεγάλη «πράσινη» αντεπίθεση κράτησε σχεδόν μόνος του τους «ερυθρόλευκους».

Μέχρι να αναλάβει δράση ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος με ένα ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου πέτυχε τους 12 από τους 18 πόντους του «καθάρισε» για τους φιλοξενούμενους. Το αρνητικό για τους «πράσινους» ότι κατέρρευσαν στο τελευταίο 3λεπτο, με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευτεί από το πουθενά στους 19 πόντους.

Μην ξεχνάμε πως ο ούτως ή άλλως ελλιπέστατος Παναθηναϊκός είχε την απουσία και του κομβικού στα τελευταία ντέρμπι, αλλά και για τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας τελευταία, Σαντ Ρος, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πήρε σημαντικές λύσεις από τον πάγκο, όταν έδειχνε να χάνει ένα δικό του παιχνίδι μέσα από τα χέρια του.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock