Πανελλήνιες 2021 – Χατζητέγας στο CNN Greece: Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις εισαγωγής


Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας τα στατιστικά των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψηφίους από τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ και αυτό το οποίο αναμένουν πλέον οι φετινοί υποψήφιοι, είναι η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε κάθε σχολή, αλλά και της ημερομηνίας υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων. Ο εκπαιδευτικός Γιώργος Χατζητέγας, δίνει στο CNN Greece τις εκτιμήσεις για το πού θα κυμανθούν οι φετινές βάσεις εισαγωγής, σύμφωνα με τα στατιστικά που ανακοίνωσε το υπουργείο.

«Αυτό το οποίο ενδιαφέρει άμεσα τους υποψηφίους και μια μεγάλη μερίδα τους είναι ποιο θα είναι το ελάχιστο βαθμολογικό όριο, δηλαδή, η ελάχιστη βάση εισαγωγής, η οποία μπορεί και προκύπτει μέσα από τα στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Παιδείας», τονίζει ο εκπαιδευτικός. Σύμφωνα με τον ίδιο, στο πρώτο και δεύτερο επιστημονικό πεδίο υπάρχουν πτωτικές τάσεις και ανοδικές τάσεις στο τρίτο και στο τέταρτο πεδίο.

Περιγράφοντας το τοπίο το οποίο διαγράφεται αυτή τη στιγμή σε ό,τι αφορά στο πού θα κυμανθούν οι βάσεις εισαγωγής, αναφέρει αναλυτικά για το κάθε επιστημονικό πεδίο:Source link

realhosting
loading...

Απάντηση