ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ, Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ. ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΝ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ. ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΒΙΤΣΙΑ; ΦΩΤΟ

Το θέμα έχει ήδη λάβει μεγάλες διαστάσεις και αυτοί που το καταγγέλλουν μέσα απο τη ΝΔ, η φωτιά που άναψε γυρίζει πάνω τους και άντε τώρα να την μαζέψεις.Φωτογραφίες ντοκουμέντο δείχνουν τον Αριστείδη Αδαμόπουλο… το οποίον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση- βιασμό η ιστιοπλόος Σοφία Μπεκατώρου (έστω και ετεροχρονισμένα), σε παραπάνω από μία φορές θεάται να βρίσκεται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, δείγμα της κομματικής θέσης που κατείχε στη ΝΔ, καθώς ήταν ένα από τα κορυφαία στελέχη στην ανατολική Αττική και στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και στα κοινά της περιοχής.

 

Ο κ.Αδαμόπουλος, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) από τον Ιούνιο του 1997, ήταν και αντιπρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ραφήνας-Πικερμίου της ΝΔ. 

Η πρώτη φωτογραφία είναι από επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2018 στη Ραφήνα με αφορμή την τραγωδία στο Μάτι και πιο συγκεκριμένα το Δημαρχείο της Ραφήνας.

Η δεύτερη φωτογραφία τραβήχθηκε στο Μάτι τον Αύγουστο του 2019, στην επίσκεψη του πρωθυπουργού για την επίβλεψη των εργασιών καθαρισμού του οικοπέδου απόθεσης των καμένων δένδρων της περιοχής.

adamopoulos2

Το Μαξίμου δεν θα πρέπει απλώς να καταδικάσει το γεγονός και να διαγράψει όπως έκανε ήδη, το κόμμα τον καταγγελόμενο. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, απαιτείται να λάβει τις ίδιες αποφάσεις και για άλλα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει το κόμμα της ΝΔ και σε άλλες περιπτώσεις για τις οποίες το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει ήδη αποτυπώσει στα εξώφυλλά του και σαν εφημερίδα και ως σάιτ. Τότε που δεν γινόμαστε πιστευοί απ΄λο την εποχή του Ν.Γεωργιάδη. Και ειδικά σε ανάλογα θέματα, ο Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός, δεν έχει καμία άλλη επιλογή. 

Το κεφάλι στο πιάτο για ολους. Αν μπορεί. Αν τον αφήνουν. Σε θέματα ηθικής, ο δρόμος είναι χωρίς επιστροφή.  https://www.makeleio.gr/

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση