Παντελής Παντελίδης: 5 χρόνια από το μοιραίο πρωί στη Βουλιαγμένης

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Σήμερα, 18 Φενβρουαρίου, συμπληρώνονται 5 χρόνια από τη μέρα που έχασε τη ζωή του ο “πρίγκιπας της πίστας”.

Σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, συμπληρώνονται 5 χρόνια από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο θάνατος του τραγουδιστή σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του.

Από τότε ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος και πρόσφατα η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Οι γονείς του και τα αδέρφια του, Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος, δεν έχουν σταματήσει να σκέφτονται τον αγαπημένο τους Παντελή που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Με κάθε ευκαιρία, οι δύο άντρες αναρτούν στιγμιότυπα και βίντεο από τη ζωή και την καριέρα του αδερφού τους και δέχονται εκατοντάδες μηνύματα αγάπης από τους θαυμαστές του.

Το tlife.gr βρέθηκε στην Νέα Ιωνία, την περιοχή που ο Παντελής έκανε τις βόλτες του πριν μετακομίσει στα νότια προάστια. Εκεί, βρίσκεται το πατρικό της οικογένειας, το καφέ που διατηρούν, στο οποίο εσωτερικά υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες του τραγουδιστή, καθώς και το πρακτορείο προπό που διατηρούν.

Δείτε φωτογραφίες από τη γειτονιά του Παντελή Παντελίδη.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από εκείνη την τραγική ημέρα όμως η ανάμνησή του δεν έχει σβήσει. Η οικογένειά του συχνά μέσα από αναρτήσεις της κάνει γνωστό πόσο μεγάλο είναι το κενό που έχει αφήσει πίσω του ενώ τα τραγούδια του συνεχίζουν να ακούγονται μέχρι σήμερα.

Το tlife.gr βρέθηκε και στο σημείο όπου ο Παντελής άφησε την τελευταία του πνοή. Εκεί, βρίσκεται ένα μικρό εκκλησάκι που έχει φτιάξει προς τιμήν του η οικογένειά του, αλλά και το γκράφιτι με το πρόσωπό του που δημιουργήθηκε από θαυμαστές του.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

To άρθρο Παντελής Παντελίδης: 5 χρόνια από το μοιραίο πρωί στη Βουλιαγμένης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση