888 ΠΑΟΚ: Προχωρά το πρότζεκτ της νέας Τούμπας (photos) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Προχωρά το πρότζεκτ της νέας Τούμπας (photos)

ΠΑΟΚ: Προχωρά το πρότζεκτ της νέας Τούμπας (photos)

Με μεθοδικές κινήσεις προχωρά στον ΠΑΟΚ το πλάνο της νέας Τούμπας, καθώς «τρέχουν» με γοργούς ρυθμούς οι γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η ΠΑΕ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών τόσο για το γκρέμισμα του γηπέδου, όσο και για την κατασκευή του νέου σπιτιού του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μάλιστα έχουν βγει ήδη οι απαραίτητες άδεις για το γκρέμισμα της Τούμπας και απομένει μόνο μια χωροταξική άδεια, η οποία αναμένεται να εκδοθεί τον Απρίλιο. Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε καλό δρόμο για τις άδειες ανοικοδόμησης της νέας Τούμπας, θέλοντας να είναι κατοχυρωμένοι.

Εξάλλου, η οικογένεια Σαββίδη θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, το οποίο εκτιμάται ότι ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ.

Εάν ολοκληρωθούν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες εντός χρονοδιαγράμματος, τότε το καλοκαίρι θα γκρεμιστεί η Τούμπα και άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης του νέου γηπέδου. Από τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιεί το Καυτανζόγλειο ως προσωρινή έδρα, καθώς η συμφωνία έχει ήδη επιτευχθεί.

onsports.gr

ΠΑΟΚ: Προχωρά το πρότζεκτ της νέας Τούμπας (photos)Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή

Δείτε επίσης

Η Μεγάλη Δευτέρα του Ολυμπιακού: Δηλώνει Α2 ή διαλύεται!

Η πιο κρίσιμη ημέρα ξημερώνει για τον Ολυμπιακό καθώς τη Δευτέρα λήγει η διορία για …