ΕνημέρωσηΠολιτική

Παράνομες ελληνοποιήσεις: 34 εμπλεκόμενους αστυνομικούς «δείχνει» η έρευνα – Ενημέρωση Θεοδωρικάκου

Για την πορεία των ερευνών σχετικά με το κύκλωμα των παράνομων ελληνοποιήσεων με την παράνομη έκδοση ταυτοτήτων και διαβατηρίων στο οποίο έχουν εμπλοκή και αστυνομικοί, ενημερώθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μετέβη το πρωί στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, συνελήφθησαν εντός των ορίων του αυτοφώρου 20 άτομα μεταξύ των οποίων εννέα εν ενεργεία αστυνομικοί (εκ των οποίων ένας αξιωματικός), ένας πολιτικός υπάλληλος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μια υπάλληλος Ληξιαρχείου Ο.Τ.Α, ένας δικηγόρος και οκτώ πολίτες. Συνολικά, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες, στην εγκληματική οργάνωση υπάρχουν στοιχεία ότι εμπλέκονται 34 αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, υπολογίζεται ότι το συνολικό οικονομικό όφελος που αποκόμισε η εγκληματική οργάνωση, ανέρχεται σε τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000,00 €).

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock