888 Παράταση μίας ημέρας στη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση | Kontasas
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παράταση μίας ημέρας στη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση

Παράταση μίας ημέρας στη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση

Παράταση μέχρι την Πέμπτη πήρε η συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους βουλευτές που το επιθυμούν να πάρουν το λόγο.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, έκανε δεκτές σχετικές εισηγήσεις κοινοβουλευτικών εκπροσώπων κομμάτων που τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει συναίνεση και να μην υπάρξουν ασφυκτικά χρονικά περιθώρια σε αυτή την κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία.

Η συζήτηση ξεκίνησε σήμερα στις 10 το πρωί στην Ολομέλεια και θα διαρκέσει έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Αύριο θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί το βράδυ στις 22:00 με ονομαστική ψηφοφορία επί των προτάσεων που έχουν κατατεθεί.

Τόσο η συζήτηση όσο και η ψηφοφορία θα είναι επί των προτάσεων που έχουν καταθέσει τα δύο μεγάλα κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, καθώς και όσες έχουν τον απαιτούμενο αριθμό των 50 υπογραφών και έχει εισηγηθεί η Επιτροπή της Βουλής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

«Στόχος των εκλογών ένας δημοκρατικός-προοδευτικός πόλος με πυρήνα ΣΥΡΙΖΑ»

Τις σαφείς διαχωριστικές γραμμές των αριστερών προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και την Ακροδεξιά εν …