Κόσμος

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του CNN Τζεφ Ζάκερ επειδή απέκρυψε σχέση με συνεργάτιδά του

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο πρόεδρος του CNN Worldwide, Τζεφ Ζάκερ, στέλεχος με επιρροή παγκοσμίως στο χώρο των ΜΜΕ, που μέσα από το έργο του αναμόρφωσε το εμβληματικό δίκτυο ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση του Ζάκερ έγινε σε διάστημα λιγότερων δύο μηνών αφότου απέλυσε τον βασικό παρουσιαστή του CNN, Κρις Κουόμο, επειδή παρείχε «ανάρμοστες» συμβουλές στον αδελφό του, τότε κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσει σεξουαλικές καταγγελίες.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τη θητεία του Κρις Κουόμο στο CNN, ρωτήθηκα για μια συναινετική σχέση με την στενότερη συνάδελφό μου, με την οποία έχω συνεργαστεί για περισσότερα από 20 χρόνια», έγραψε ο Ζάκερ σε ένα σημείωμα που απέστειλε στους συναδέλφους του. «Παραδέχτηκα ότι αυτή η σχέση εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια. Όφειλα να την αποκαλύψω όταν ξεκίνησε, αλλά δεν το έκανα. Έκανα λάθος. Επομένως, παραιτούμαι σήμερα».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger