ΕνημέρωσηΟικονομία

Παραιτήθηκε ο Σωκράτης Λαζαρίδης από CEO του Χρηματιστηρίου

To Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Σωκράτης Λαζαρίδης ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Την απόφαση αυτή έλαβε με γνώμονα τη διασφάλιση μίας ομαλής διάδοχης κατάστασης, επιθυμώντας να παραδώσει την σκυτάλη στην επόμενη γενιά με επίγνωση του ότι προσεγγίζει το όριο συνταξιοδότησης, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΧΑΕ ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο για την πολυετή προσφορά του στον Όμιλο και τον θεσμό, αναγνωρίζοντας την πολιτική εξωστρέφειας που προώθησε καθιστώντας το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε έτη πολλαπλώς δύσκολα για την ελληνική οικονομία, ένα φερέγγυο και ισότιμο συνομιλητή και συνεργάτη με τις πιο ισχυρές αγορές του κόσμου, και εξέφρασε την επιθυμία, συνεκτιμώντας τον σημαντικό αριθμό στρατηγικών και αναπτυξιακών δράσεων που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη, να παραμείνει ο κ. Σωκράτης Λαζαρίδης στον Όμιλο ως Σύμβουλος Διοίκησης, μετά την εκλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock