Επικαιρότητα

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ – Η ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ – ΔΙΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ»

Η «Όμικρον» δεν είναι φυσική μετάλλαξη του κορωνοϊού αλλά προϊόν εργαστηρίου στη Νότια Αφρική. Αυτό ισχυρίζεται ο Δρ. Steven Quay ο οποίος  μίλησε σχετικά σε εκπομπή στο Fox News, ο οποίος ανέφερε ότι έχει ισχυρά στοιχεία στη διάθεσή του, που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.
Όπως είπε έχουν εντοπιστεί κάποια εργαστήρια στη Νότια Αφρική από τα οποία πιθανώς να προήλθε η Όμικρον και η οποία «διέρρευσε» όπως είπε.
Δικαιολογώντας τα ευρήματα μιας μελέτης, ανέφερε πως από την συγκεκριμένη «μετάλλαξη» λείπει γενετικό υλικό από το τελευταίο έτος, ταυτόχρονα δείχνει να «προτιμά» τα ινδικά χοιρίδια ενώ τέλος δεν αναγνωρίζεται από το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

Ουσιαστικά όπως είπε ο Δρ. Quay η τεχνητή αυτή παραλλαγή έφυγε από εργαστήριο κατά τη διάρκεια πειραμάτων για να βρεθεί ένας τρόπος να νικηθεί ο κορωνοϊός.

Εάν ισχύουν τα παραπάνω τότε καταρρέει ο μύθος περί εμφάνισης μεταλλάξεων σε περιοχές όπου το ποσοστό του εμβολιασμού είναι μικρό., που καλλιεργούν ορισμένα εκ των ΜΜΕ.

 

 

πηγη

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock