Πειραιάς: Χειροπέδες σε δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας τα ξημερώματα

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 50 και 48 ετών αντίστοιχα, για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών αλλά και απόπειρα ανθρωποκτονίας, προχώρησαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, εντός του προβλήτα Αργοσαρωνικού, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Στελέχη της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που έφθασαν στο σημείο και είχαν λάβει ενημέρωση για περιστατικό διαπληκτισμού, εντόπισαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα έφερε τραύματα στο κεφάλι και στα πλευρά ενώ εξακολουθούσε να έχει τις αισθήσεις του.

Από σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους έτερους δύο μη τραυματισμένους άνδρες, στον μεν 48χρονο βρέθηκε ένα πακέτο τσιγάρα που περιείχε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, στον δε 50χρονο εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα στα πόδια του τέσσερα μαχαίρια (με μήκος λάμας 10, 14, 15 και 20 εκατοστά έκαστο). Στο σημείο του διαπληκτισμού βρέθηκαν ακόμη ένα κατσαβίδι με ίχνη αίματος συνολικού μήκους 13 εκατοστών, ένα στιλέτο τύπου πεταλούδας και μήκος λάμας 10 εκατοστών το οποίο επίσης έφερε ίχνη αίματος καθώς και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με ίχνη αίματος που φορούσε ο 50χρονος.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση