Πελώνη για εστίαση στο CNN Greece: Δεν έχει τεθεί ζήτημα για αποστολή SMS στο 13033


Ο γρίφος σε έναν από τους τρεις σταθμούς του οδικού χάρτη της αποφασιστικής επανόδου στην κανονικότητα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, αφορά στο εάν η επαναλειτουργία της εστίασης από τις 3 Μαΐου θα πλαισιωθεί από τη χρήση του 13033. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δε, έχουν πυκνώσει οι προβλέψεις για διακοπή στη λειτουργίας της ειδικής πλατφόρμας.

Ερωτηθείσα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, από το CNN Greece, για το εάν στην πρεμιέρα της εστίασης θα ανασταλεί και η χρήση του 13033 ή εξετάζονται άλλοι τρόποι συνέχισης της λειτουργίας του ταυτόχρονα με την εστίαση, παρέπεμψε τις σχετικές αποφάσεις σε δεύτερο χρόνο:

«Έχουμε παραδείγματα από το πως λειτούργησε η εστίαση με ασφάλεια και με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Κάπως έτσι θα γίνουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Είναι ακόμη πρόωρο αυτό που ρωτάτε. Πρώτα θα εξειδικευτούν όλα τα μέτρα για το Πάσχα και στη συνέχεια την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν αναλυτικές ανακοινώσεις για το πως θα λειτουργήσει αυτή η δραστηριότητα» ανέφερε η κυρία Πελώνη.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση