Πελώνη για κορωνοπάρτι: Τι απαντά στο CNN Greece για την μη επέμβαση της αστυνομίας


Διάχυτος είναι ο προβληματισμός στις κυβερνητικές τάξεις αλλά και στους κόλπους των επιστημόνων για τα επαναλαμβανόμενα κορωνοπάρτι που διοργανώνονται. «Είναι ένα κρίσιμο σταυροδρόμι αυτό στο οποίο βρισκόμαστε ενόψει Πάσχα και αυτό το οποίο βρισκόμαστε ενοψει καλοκαιριού. Υπάρχει μια εύλογη κόπωση των πολιτών. Πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή», ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Ερωτηθείσα από το CNN Greece, για τον τρόπο αντιμετώπισης αυτών των φαινόμενων, η κυρία Πελώνη, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν ενεργοποιείται μια επέμβαση της αστυνομίας, υπογράμμισε:

«Θέλω να πω ότι η αστυνομία δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κοινωνική συνείδηση. Μια παρέμβαση μαζική της αστυνομίας σε συγκεντρώσεις ή πάρτι χιλίων ατόμων θα μπορούσε να οδηγήσει σε μαζικότερη διασπορά του ιού και ακόμη και σε επεισόδια καθώς μπορεί να υπάρχουν ομάδες μέσα σε αυτά τα πάρτι, που να επιδιώκουν ένα κλεφτοπόλεμο ή μια σύγκρουση, με την αστυνομία», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση