Πελώνη: Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει μια φωνή μιζέριας


Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους εμβολιασμούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τελευταία συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για εμπόριο ελπίδας με τα εμβόλια, αποτυχημένη ευρωπαϊκή «συνταγή» και ανάγκη για άρση της πατέντας των εμβολίων. Άμεσα έδωσε απάντηση με σχετική ανακοίνωση η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

«Για ακόμα μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αυτό που ξέρει καλά. Με fake news και κορονοκαπηλεία υπονομεύει κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης και των πολιτών για έξοδο από την πρωτοφανή δοκιμασία της πανδημίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος και επισημαίνει: «Και το τέλος της δοκιμασίας είναι ο εμβολιασμός των πολιτών. Όσο περισσότεροι πολίτες και μάλιστα ευάλωτοι απέναντι στον ιό, εμβολιαστούν, τόσο πιο γρήγορα και με ασφάλεια θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω».

«Δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να εμβολιαστούν οι πολίτες δια της πειθούς; Κι αν όχι, τι ακριβώς προτείνει; Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει μια φωνή μιζέριας. Γνωρίζει καλά ότι τελειώνει ο χρόνος της επένδυσης στον φόβο της πανδημίας. Οι πολίτες βλέπουν φως στην άκρη του τούνελ κι αυτό τον τρομάζει. Γιατί έτσι έχει μάθει να πολιτεύεται. Στο σκοτάδι.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση