Πελώνη κατά Τσίπρα: Κρεσέντο λαϊκισμού και χυδαιότητας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ


Σε οξύ τόνο σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή, την Τρίτη.

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε ψέματα και συνωμοσιολογία. Ήταν σαν να ακούει κανείς τον άλλοτε συγκυβερνήτη του στην “πρώτη φορά Αριστερά”. Την ώρα της μεγάλης μάχης που δίνουν οι πολίτες και χιλιάδες υγειονομικοί μαζί με την Πολιτεία, ο ίδιος και τα στελέχη του συνεχίζουν να πετροβολούν τη χώρα», ανέφερε η κυρία Πελώνη.

Πρόσθεσε δε: «Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και χυδαιότητας , ο κ. Τσίπρας, είχε μάλιστα το θράσος να μιλήσει για τράπεζες. Όταν η «περήφανη» διαπραγμάτευσή του έφερε τα capital controls, βύθισε στο σκοτάδι όλους τους Έλληνες, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ελληνικό Δημόσιο περιουσία 25 δισ. ευρώ – μόνο από τον σχεδόν μηδενισμό της αξίας των μετοχών των τραπεζών.Και όλ΄αυτά προκειμένου να καλύψει τη στροφή του και την υπερψήφιση επί της αρχής του νόμου για το Ελληνικό, όταν η κυβέρνησή του έκανε ό,τι μπορούσε για να σαμποτάρει την επένδυση».Source link

realhosting
loading...

Απάντηση