ΕνημέρωσηΠολιτική

Περιοδεία Γερουλάνου στην Ήπειρο: Να φέρουμε την προοδευτική αναγέννηση που χρειάζεται η Ελλάδα

«Ξεκινάμε από την Ήπειρο το ταξίδι μας σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε συγκεκριμένη πολιτική πρόταση για την αναγέννηση της κοινωνίας, της οικονομίας και της παράταξης. Αυτή την πρόταση θέλουμε να την επικοινωνήσουμε σε κάθε γωνιά της χώρας. Έχουμε μπροστά μας έναν μήνα, για να γίνουμε περισσότεροι και να φέρουμε την προοδευτική αναγέννηση που χρειάζεται η Ελλάδα» σημείωσε.

Κατά την επίσκεψή του στις δυο πόλεις της Ηπείρου, μιας από τις λιγότερο αναπτυγμένες περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Παύλος Γερουλάνος παρουσίασε σε δυο κεντρικές ομιλίες, την πολιτική του πρόταση για την αναγέννηση της κοινωνίας και της οικονομίας. Επικεντρώθηκε στις ιδιαιτερότητες της περιοχής και ανέπτυξε την πρότασή του «για ένα σχέδιο ριζικής διοικητικής ανασυγκρότησης της χώρας με στόχο τη διεύρυνση της παραγωγικής βάσης»:

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock