ΠΕΡΙ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΠΕΡΙ ΛΙΓΝΑΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ ΠΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΠΕΡΙ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΠΕΡΙ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΝΤΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. Του Ευριπίδη Μπίλλη

Τα  αμείλικτα ερωτήματα  στον κ. Μητσοτάκη και στους λοιπούς  είναι τα εξής.

 

 

 

-Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργος να μην ήξερε κάτι που γνώριζε ως λέγεται η «μισή» Αθήνα; – Το αυτό  ερώτημα και για τον κύριο Τσίπρα και τους λοιπούς….

 

Η  απάντηση είναι ότι προφανώς θα πρέπει να τα γνώριζαν.

·     Προκύπτει συνεπώς το συμπέρασμα ότι τότε η επιλογή ήταν συνειδητή.  Με επακόλουθο το ερώτημα,  γιατί πλην άλλων ικανοτήτων τους, έγινε αυτό συνειδητά ανεκτό;

·     Και μάλιστα με προσπάθειες συγκάλυψης; Και αντίθετα με την περίπτωση των τυμπανοκρουσιών για την περίπτωση της κυρίας Μπεκατώρου.

·     Η απάντηση είναι ότι, ως όλα δείχνουν, την  συνειδητή επιλογή και συγκάλυψη την  επέβαλλαν τα νέα ήθη της ΕΕ.

·     Που  πλην του ότι διαφήμιζαν το 2018 (αν ενθυμούμαι καλώς) τα εν οίκω μη εν δήμω, μάλλον   σχεδόν έδειχναν ότι υποδείκνυαν τρόπον τινά ως φυσιολογικό  και των βιασμό αδύναμων αγοριών  (θυμίζω πχ τι συνέβη στο Λύκειο Ζωγράφου).

·     Και ενώ γνώριζαν και γνωρίζουν, ότι οι περισσότεροι της κατηγορίας των διαφημιζόμενων νέων ηθών, προφανώς προήλθαν από βιασμό σε τρυφερή ηλικία.

·     Με αποτέλεσμα, αν ισχύουν τα ανωτέρω,  ο διαβόητος νόμος τους να διαφημίζει ουσιαστικά τον βιασμό νέων παιδιών.

·     Να θυμίσω ότι αν δεν κάνω λάθος προγραμματίστηκαν τότε ακόμα και σεμινάρια στα σχολεία για σχετική πλύση εγκεφάλων των νέων μας για τα ήθη αυτά της ΕΕ της νέας τάξης.

·     Σεβαστή η ιδιαιτερότητα οποιουδήποτε,  απεχθής όμως η επίμονη μετατροπή της ιδιαιτερότητας αυτής (που κατά κανόνα  προήλθε από βιασμό) σε κανόνα

·     Που κατά κανόνα προήλθε από βιασμό, ως μάλλον διδάσκει και η περίπτωση του σεβαστού από όλους (τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Τσίπρα και τους λοιπούς), γνωστού ως λέγεται στη μισή Αθήνα  Λιγνάδη).

·     Και επιπλέον με έμμεση ίσως διαφήμιση ως ανωτέρω, των βιασμών.

·     Συμπέρασμα, χωρίς βέβαια να μπορεί να αποδειχθεί, είναι το ότι συνειδητά προωθήθηκαν οι ανωτέρω βιαστές μικρών αγοριών.  Κρίμα …Ευριπίδης Μπίλλης

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση