888 Πετρόπουλος: Η καθαρίστρια από τον Βόλο θα πάρει τη σύνταξή της | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πετρόπουλος: Η καθαρίστρια από τον Βόλο θα πάρει τη σύνταξή της

Πετρόπουλος: Η καθαρίστρια από τον Βόλο θα πάρει τη σύνταξή της

Στο θέμα της καθαρίστριας από τον Βόλο, για την οποία τόνισε ότι διασφαλίζονται ο χρόνος ασφάλισης και η σύνταξή της, αναφέρθηκε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Σήμερα, κρίνεται στον Άρειο Πάγο η τύχη της καθαρίστριας από τον Βόλο. Σήμερα, υπέγραψα απόφαση ότι όταν ένα επάγγελμα ασκείται έστω και με έλλειψη τυπικών προσόντων, αλλά η άσκηση του επαγγέλματος αυτού δεν απαιτεί τέτοιου είδους δικαιολογητικά που να πιστοποιούν την κατάρτιση για την εργασία η οποία παρέχεται, τότε ο χρόνος ασφάλισης που έχει πληρωθεί είναι χρόνος που προσμετράται για τη σύνταξη. Επομένως, η καθαρίστρια θα πάρει τη σύνταξή της, δεν χρειάζεται ούτε πτυχίο, ούτε απολυτήριο λυκείου για να κάνει τη δουλειά της».

Επίσης, μέσω του news24/7, ο κ. Πετρόπουλος υπενθύμισε ότι στο πλαίσιο της ευαισθησίας της κυβέρνησης για τους αποκλεισμένους και της ασκούμενης αντεγκληματικής πολιτικής, εδώ και δύο χρόνια, έχει ψηφιστεί διάταξη, βάση της οποίας οι φυλακισμένοι δεν χάνουν τη σύνταξή τους.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΘΕΣΜΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ…!!! Επέστρεψε ανυπόγραφα τα Προεδρικά Διατάγματα για τις αλλαγές στην Δικαιοσύνη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δεν έβαλε την υπογραφή του στις αλλαγές στην Δικαιοσύνη! …