Τρόπος Ζωής

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Λύγισε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν σήμερα Κυριακή (7.11.2021) καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του MEGA για να μιλήσει για την παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση», στην οποία πρωταγωνιστεί, στο θέατρο Βέμπο. Ωστόσο, δεν περίμενε να νιώσει τέτοια συγκίνηση από τον σύζυγό της αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου.

Κατά τη διάρκεια ενός αφιερώματος για τη ζωή της, ξαφνικά προβλήθηκε ένα μικρό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο. Ο καλλιτέχνης έκανε μυστικό γύρισμα για τις ανάγκες της εκπομπής και έγραψε κάτι σε ένα σημείωμα, κάτι που όταν συνειδητοποίησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έμεινε άφωνη, με αποτέλεσμα να δακρύσει από συγκίνηση.

«Με τον Φώτη είμαστε φίλοι. Ό,τι και να γίνει εκεί στηρίζεται η σχέση όλη, είναι ο καλύτερος μου φίλος» εξομολογήθηκε η ηθοποιός, μιλώντας για τον σύζυγό της με γλυκά λόγια.

Μετά, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μιλήσει για όλες τις καλές πράξεις που έχει κάνει η αγαπημένη ηθοποιός, αναφέροντας πράγματα που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος, με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να μη μπορέσει να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και να ξεσπάσει σε κλάματα.

To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Λύγισε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock