ΕνημέρωσηΠολιτική

Πιερρακάκης: Έρχεται μέσα στο 2022 το μητρώο διαδικασιών του δημοσίου τομέα

Την επιτάχυνση της διαδικασίας για την υλοποίηση των έργων που περιλαμβάνονται στη Βίβλο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης προανήγγειλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, από το βήμα του φετινού Digital Econony Forum που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ).

Ο κ. Πιερρακάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, χαρακτήρισε το 2022 ως έτος δημοπρασιών, σημειώνοντας πως ο στόχος είναι να ξεκινήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για το 90% των έργων που περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό.

Αξίζει να επισημανθεί πάντως ότι λίγο αργότερα ο Σταύρος Ασθενίδης, διευθύνων σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. (ΚτΠ ΑΕ), του φορέα που καλείται να υλοποιήσει αυτές τις διαγωνιστικές διαδικασίες ότι μέσα στο 2022 θα πρέπει να προκηρυχθεί το 98% των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης που σχετίζονται με τον ψηφιακό μετασχηματισμό με το συνολικό ύψος τους να ανέρχεται στα 2 δισ. ευρώ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock