Πλακιωτάκης από λιμάνι Πειραιά: Ο κόσμος έχει πειθαρχήσει απόλυτα – Πλήρης έλεγχος των επιβατών


Με τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού για τις μετακινήσεις με πλοία να βρίσκονται σε ισχύ, και ενώ βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού, η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά είναι αυξημένη για άλλη μια μέρα. Τη διενέργεια ελέγχων στους ταξιδιώτες που επιβιβάζονταν στα πλοία για τα νησιά του Αιγαίου, επιθεώρησε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Ναυτιλίας, ο οποίος τόνισε από το λιμάνι πως «ο έλεγχος είναι πλήρης και γίνεται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα».

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ο κ. Πλακιωτάκης σημείωσε πως ο κόσμος έχει πειθαρχήσει απόλυτα, και επανέλαβε την έκκληση να προσέρχονται οι επιβάτες στο λιμάνι μιάμιση ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου, φέροντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα. «Έχει διαπιστωθεί ότι αν οι επιβάτες έρχονται μιάμιση ώρα πριν τον απόπλου, δεν υπάρχει καθυστέρηση στα πλοία», εξήγησε.

Ερωτηθείς αν πρόκειται να ληφθούν πρόσθετα μέτρα στην ακτοπλοΐα, ο υπουργός Ναυτιλίας σημείωσε ότι «αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος και των επιδημιολογικών δεδομένων. Καλούμε όλους να εμβολιαστούν. Δεν θα αφήσουμε τον ιό και τις μεταλλάξεις να εμποδίσουν την επιστροφή στην κανονικότητα».Source link

realhosting
loading...

Απάντηση