ΕνημέρωσηΠολιτική

ΚΚΕ: Το «προοδευτικό» όραμα Κασσελάκη χτίζεται με «σύμμαχο» τον ΣΕΒ

Το Κουμουνιστικό κόμμα σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «Το “προοδευτικό” όραμα του κυρίου Κασσελάκη και η “ανασυγκρότηση” του ΣΥΡΙΖΑ χτίζεται προφανώς με “σύμμαχο” τον ΣΕΒ, με “το κεφάλαιο που δεν πρέπει να δαιμονοποιείται” και με εργαζόμενους που, αντί για αξιοπρεπείς μισθούς, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και οριστική κατάργηση των αντεργατικών – αντιλαϊκών νόμων, θα παίρνουν “μετοχές” στις επιχειρήσεις για να υπηρετούν προφανώς πιστά τα συμφέροντα των “συνεταίρων” – αφεντικών τους, στο πλαίσιο του “νέου κοινωνικού συμβολαίου” της “ΣΥΝ-εργασίας τους”.

Και προσθέτει: «Αν αυτές οι χρεοκοπημένες αξίες και συνταγές είναι “πρόοδος”, τότε δεν θέλουμε να φανταστούμε καν τι είναι η συντήρηση και η οπισθοδρόμηση. Αποδεικνύεται πάντως ότι έχουν άδικο όσοι κατηγορούν τον κ. Κασσελάκη ότι είναι “απολιτίκ”, έχει σαφέστατη πολιτική πρόταση, μόνο που αυτή υπηρετεί τα κέρδη των λίγων καπιταλιστών και όχι τις ανάγκες των πολλών, των εργαζομένων, συνολικά του λαού».

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock