Τρόπος Ζωής

H Άμπερ Χερντ επιμένει για τον Τζόνι Ντεπ και την κακοποίηση: Στο «φως» νέα στοιχεία για τους ισχυρισμούς της

Παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχη από το δικαστήριο, η Άμπερ Χερντ συνεχίζει να κατηγορεί δημοσίως τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση. Και αυτοί οι ισχυρισμοί -όπως αναφέρει η ηθοποιός- επιβεβαιώνονται και από ένα ντοσιέ σημειώσεων της ψυχολόγου της, που είδε το «φως» της δημοσιότητας μετά την πολύκροτη δίκη.  

Κατά την Άμπερ Χερντ, αυτό το ντοσιέ σημειώσεων εμπεριέχει νέα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της για την κακοποίηση που έχει υποστεί από τον πρώην σύζυγό της. Στις σημειώσεις του ψυχολόγου, όπως υποστηρίζει η ηθοποιός, περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια όλες οι περιπτώσεις που ο Τζόνι Ντεπ τη «χτύπησε, την έριξε στον τοίχο και απείλησε να τη σκοτώσει». 

Το παραπάνω ντοσιέ παραδόθηκε στο δικαστήριο, ωστόσο δεν έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί της αφού οι συγκεκριμένες σημειώσεις θεωρήθηκαν «φήμες» και απαγορεύτηκε στην νομική ομάδα της Άμπερ Χερντ να υποβάλει τα εν λόγω έγγραφα στον φάκελο με τα αποδεικτικά στοιχεία. 

Η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ αναφέρθηκε στο περιεχόμενου αυτού του ντοσιέ και κατά την διάρκεια συνέντευξης στο NBC, η οποία θα μεταδοθεί απόψε το βράδυ (Παρασκευή 17 Ιουνίου). Σύμφωνα με τον ηθοποιό, οι σημειώσεις του ψυχολόγου της ξεκινούν από το 2011. 

Σε ένα 20λεπτο απόσπασμα από τη συνέντευξη, η Άμπερ Χερντ επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς της για τον Τζόνι Ντεπ, ενώ στην οθόνη εμφανίζονται και οι σημειώσεις του θεραπευτή της, με τη δημοσιογράφο να αναφέρει ότι σε αυτές εμπεριέχονται περιγραφές βίας.  Οκτώ μήνες μετά από αυτό το περιστατικό, «της έσκισε το νυχτικό, την πέταξε στο κρεβάτι» και στη συνέχεια, το 2013, «την πέταξε στον τοίχο και απείλησε να τη σκοτώσει», σύμφωνα με το περιεχόμενο των σημειώσεων.  

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από Daily Mail

 

To άρθρο H Άμπερ Χερντ επιμένει για τον Τζόνι Ντεπ και την κακοποίηση: Στο «φως» νέα στοιχεία για τους ισχυρισμούς της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock