Τρόπος Ζωής

Η Τζίτζι Χαντίντ έφτιαξε δική της συλλογή με μαγιό – Πότε θα κυκλοφορήσει

To μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ κυκλοφόρησε συλλογή με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι και την ονόμασε «Americana». Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τις αναμνήσεις κατά την παιδική της ηλικία στο οικογενειακό σπίτι στην Πενσυλβάνια…

«Η έμπνευση για αυτή τη συλλογή προέρχεται πραγματικά από τον χρόνο που πέρασε η Τζίτζι στο οικογενειακό της σπίτι στην Πενσυλβάνια και όλες τις αναμνήσεις που δημιούργησε εκεί με τους φίλους και την οικογένειά της», αναφέρει η ιδρύτρια του brand και καλύτερη φίλη του μοντέλου, Francesca Aiello.

Η συλλογή διακρίνεται για τα απαλά χρώματα, τις ρομαντικές επιλογές, τα ντελικάτα σχέδια και τις θηλυκές σιλουέτες. Δεν λείπουν οι φιόγκοι, τα βολάν, και τα καρό.

«Η Τζίτζι είναι τόσο ξεχωριστή για μένα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια σε μια δήλωση που μοιράστηκε με το Stylish του Us Weekly. «Είναι δημιουργική, σκληρά εργαζόμενη, ευγενική και τρυφερή και ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών με τη βαθιά ριζωμένη φιλία μας είναι αυτό που πραγματικά έκανε αυτή τη συλλογή όχι μόνο διασκεδαστική για να τη δημιουργήσουμε μαζί, αλλά και για να τη φωτογραφίσουμε».

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, η οποία έγινε σε μία φάρμα στην Πενσυλβάνια, επιστράτευσαν ακόμη και μια άλλη παιδική κολλητή φίλη την Alana O’Herlihy.

«Σχεδιάσαμε αυτή τη συλλογή με τόση αγάπη και πιστεύω ότι πραγματικά ξεχωρίζει για τις λεπτομέρειες στα υφάσματα, τα σχέδια και τα στιλ που επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε», δήλωσε η Τζίτζι και πρόσθεσε:

«Τόσο η Francesca όσο και εγώ είμαστε αρκετά κοινωνικές αλλά και μεγάλοι σπιτόγατοι και αυτή η συλλογή ενσαρκώνει και τις δυο πλευρές μας». Η συλλογή θα διαθέτει συνολικά 98 κομμάτια και θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου και στις 2 Ιουνίου.

To άρθρο Η Τζίτζι Χαντίντ έφτιαξε δική της συλλογή με μαγιό – Πότε θα κυκλοφορήσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock