Τρόπος Ζωής

Ο Μιχάλης Ρέππας για τη Μίνα Αδαμάκη: «Στο τελευταίο μας τηλεφώνημα είχε αρχίσει και δεν καταλάβαινε»

«Το παίρνω ως ευλογία, η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από καρκίνο και ίσως να μην κατάλαβε», λέει ο Μιχάλης Ρέππας για την αγαπημένη ηθοποιό που «έφυγε» πέρυσι τον Νοέμβριο από τη ζωή.

«Μιλούσαμε με την Μίνα Αδαμάκη όχι πάρα πολύ συχνά», ανέφερε ο Μιχάλης Ρέππας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Γιάννη Πουλόπουλο για το λάθος που θεωρεί πως έγινε με τις «Τρεις Χάριτες» και την τελευταία επικοινωνία που είχε με την αξέχαστη ηθοποιό.

«Άλλαξε η άποψή μας γιατί εκείνη την εποχή που είχαμε αυτήν την άποψη, είχαμε πιο μεγάλη οικονομική άνεση. Κάναμε λάθος και θα σου πω τι εννοώ. Είναι κρίμα που δεν τις ξέρουν τις Χάριτες εξίσου με το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ήταν λάθος μας ότι εμείς με τα χέρια μας σβήσαμε την Γιολάντα και αφήσαμε την Ντίνα Κώνστα στη μνήμη του ελληνικού λαού μόνο ως Ντένη. Μετάνιωσα, αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω», παραδέχτηκε ο Μιχάλης Ρέππας.

«Μιλούσαμε με την Μίνα Αδαμάκη όχι πάρα πολύ συχνά. Έχω την εντύπωση ότι στο τελευταίο μας τηλεφώνημα, είχε αρχίσει και δεν καταλάβαινε πολύ και αυτό εγώ μέσα μου το παίρνω σαν ευλογία γιατί έφυγε από καρκίνο και ίσως να μην κατάλαβε», πρόσθεσε ο Μιχάλης Ρέππας.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha:

 

Η Μίνα Αδαμάκη «έφυγε» από τη ζωή στις 11 Νοεμβρίου 2022, σε ηλικία 78 ετών «χτυπημένη» από καρκίνο.

To άρθρο Ο Μιχάλης Ρέππας για τη Μίνα Αδαμάκη: «Στο τελευταίο μας τηλεφώνημα είχε αρχίσει και δεν καταλάβαινε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock