Επικαιρότητα

ΠΟΕΔΗΝ: Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Μποτίνος

Διασωληνώθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλης Μποτίνος ο οποίος δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο Νίκαιας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται εκτός ΜΕΘ, καθώς το νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει ΜΕΘ Covid.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, «διασωληνώθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλης Μποτίνος με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Νίκαιας. Μόνο που δεν μας λένε ότι το Νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει ΜΕΘ κορωνοϊού. Έτσι είναι διασωληνωμένος σε απλή κλίνη, ευρισκόμενος σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ τρεις ημέρες, μαζί με άλλους 10 διασωληνωμένους που βρίσκονται στη Νίκαια· οι περισσότεροι επί πολλές ημέρες.»

Ο Μιχάλης Γιαννάκος σημειώνει ότι «η ειρωνεία της τύχης είναι ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και άλλοι επιχειρηματίες δώρισαν 20 κλίνες ΜΕΘ στην αρχή της πανδημίας στο νοσοκομείο Νίκαιας ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, να μην υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί κάθε ημέρα.»

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger