ΠΟΕΔΗΝ: Το επίδομα θα φέρει διχασμό – Τι συνέβη με τον τραυματιοφορέα που κατέληξε από covid


Προειδοποιήσεις προς την κυβέρνηση απευθύνει η ΠΟΕΔΗΝ αναφορικά με την εξαγγελία για το έκτακτο επίδομα 1.000 ευρώ στους υγειονομικούς, το οποίο εκτιμά ότι θα φέρει διχασμό και διαίρεση στο προσωπικό, καθώς όπως υποστηρίζει θα καταβληθεί μόνο σε ορισμένες κατηγορίες.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Μιχ. Γαννάκος, ζητά το επίδομα να μοιραστεί σε όλους τους υγειονομικούς, και προειδοποιεί σε αντίθετη περίπτωση με δυναμικές κινητοποιήσεις. Παράλληλα, χαρακτηρίζει «ήρωα πολέμου» τον τραυματιοφορέα που κατέληξε από covid και ζητάει ο θάνατος των υγειονομικών να χαρακτηριστεί από την Πολιτεία, εργατικό ατύχημα.

«Η κυβέρνηση με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης υπόσχεται να χορηγήσει επίδομα σε κατηγορίες υγειονομικών αλλά όχι σε όλους. Για άλλη μια φορά λειτουργούν επιπόλαια και άστοχα εν καιρώ πανδημίας που τα νοσοκομεία νοσηλεύουν πολλά περιστατικά κορωνοϊού. Διχάζουν και διαιρούν το προσωπικό», αναφέρει για το επίδομα των 1.000 ευρώ και συνεχίζει:Source link

realhosting
loading...

Απάντηση