Κόσμος

Ζελένσκι: Στη Μόσχα «έφριξαν» με τη συνέντευξή μου σε Ρώσους δημοσιογράφους

«Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τόσο τραγικό», σχολίασε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επικρίνοντας σήμερα Δευτέρα την απόφαση της Ρωσίας να «κόψει» τη συνέντευξη που έδωσε χθες σε ανεξάρτητους Ρώσους δημοσιογράφους.

«Σήμερα είναι η μέρα που πειθόμαστε για μια ακόμη φορά για το πόσο μακριά είμαστε από τη Ρωσική Ομοσπονδία. Φανταστείτε, ότι εκεί στη Μόσχα έφριξαν με τη συνέντευξή που έδωσα σε Ρώσους δημοσιογράφους. Όσοι βέβαια από αυτούς έχουν την πολυτέλεια να λένε την αλήθεια», σχολίασε ο Ουκρανός πρόεδρος.

«Όταν οι δημοσιογράφοι ετοιμάζονταν να δημοσιεύσουν τη συνέντευξή μας – μιλήσαμε μαζί τους σήμερα (Δευτέρα) το απόγευμα – η ρωσική αρχή λογοκρισίας εμφανίσθηκε με μια απειλή. Και το έγραψαν, απαίτησαν να μη δημοσιευθεί η συζήτηση. Αυτό θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τόσο τραγικό», δήλωσε ο Ζελένσκι, σχολιάζοντας την απόφαση της ρωσικής ρυθμιστικής αρχής τηλεπικοινωνιών Roskomnadzor, να απαγορεύσει τη μετάδοση της συνέντευξής του.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock