ΠΟΙΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΜΑΣ “ΠΙΑΣΟΥΝ” ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ – ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΤΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ “ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ”


Ο Κούλης Μητσοτάκης και οι “ειδικοί” που τον συμβουλεύουν, έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων, και μάλιστα να ξεκινήσουν άμεσα και όχι το φθινόπωρο όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τρεις ομάδες εργαζομένων έχουν μπει στο «στόχαστρο».

Η κεντρική κατεύθυνση είναι η αρχή να γίνει από τους εργαζομένους στους οίκους ευγηρίας, καθώς εκεί υπάρχουν ευπαθείς ομάδες.

Φυσικά από τους πρώτους στη λίστα βρίσκεται και το υγειονομικό προσωπικό, για τους οποίους ο υποχρεωτικός εμβολιασμός μπορεί να ισχύσει και μέσα στο καλοκαίρι, καθώς ήδη παρατηρείται αύξηση κρουσμάτων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο τραπέζι της κυβέρνησης είναι και η υποχρεωτικότητα στους εκπαιδευτικούς. Kαι αυτό γιατί η κυβέρνηση δεν θέλει να κλείνουν τα σχολεία με καραντίνες. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός να ξεκινήσει μέσα στον Αύγουστο, ώστε να όλοι οι εκπαιδευτικοί να είναι εμβολιασμένοι πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Καθώς ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν μπορεί να ισχύσει για το σύνολο του πληθυσμού, καθώς εγείρονται πολλά ζητήματα συνταγματικής φύσης, η κυβέρνηση ποντάρει σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τον Οκτώβριο θα εκδικαστεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζόμενων στην ΕΜΑΚ.

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση