Τρόπος Ζωής

Ελένη Ράντου: Θα είμαι η κακή πεθερά, δεν υπάρχει ο άνθρωπος που της αξίζει

Το παρασκήνιο του πρώτου της ραντεβού με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η μονάκριβη κόρη της, για την οποία… κανείς δεν θα είναι άξιος και το αλκοόλ με το οποίο δεν έχει καθόλου καλή σχέση. Η Ελένη Ράντου μίλησε για… όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Τώρα που η κόρη μου έχει φύγει στο εξωτερικό, κατέληξα ότι δεν μας ανήκουν τα παιδιά μας. Τα παιδιά τα φτιάχνεις για να τα βγάλεις στην κοινωνία, να τους δώσεις και μία σπρωξιά για να κατακτήσουν για να κατακτήσουν τη δική τους ζωή. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να ακολουθήσουν τη δική σου ζωή», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου στο The 2 Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι θα είναι… κακή πεθερά, γιατί δεν θεωρεί ότι υπάρχει άνθρωπος άξιος για τη Νικολέττα της!

«Είμαι ο κλασικός τύπος που θα είμαι η κακή πεθερά, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ο άνθρωπος που της αξίζει. Δεν υπάρχει αυτό, είμαι κακούργα. Είναι οργανωμένο το έγκλημα, είμαι σίγουρη ότι δεν θα περνάει καλά μαζί μου ο γαμπρός».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ελένη Ράντου αποκάλυψε το παρασκήνιο του πρώτου της ραντεβού με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όταν κατάλαβε ότι θα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ραντεβού!

«Είμαι φανατική καπνίστρια. Αν άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου, θα ήμουν χαρτόμουτρο. Τρελαίνομαι για τον τζόγο αλλά με έχει σώσει το ότι είμαι control freak. Πιο μικρή προσπάθησα να ξεκινήσω να πίνω για να μην είμαι αντικοινωνική αλλά με ενοχλεί, το κάνω αμέσως εμετό.

Έτσι με ερωτεύτηκε ο άντρας μου, από έναν εμετό. Βγήκαμε πρώτο ραντεβού, ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ αμήχανοι. Είχε φέρει και όλη την παρέα του αυτός, εγώ ήμουν μόνη.

Αρχίσαμε να πίνουμε σε ένα μπαρ και στο δεύτερο ποτό αρχίζω τους εμετούς και κάνω εμετό στο αμάξι του… δεν το έπλυνε για 15 μέρες. Μου λέει: “δεν θα το πλύνω, γιατί είναι ο δικός σου εμετός”. Εκεί κατάλαβα ότι μάλλον κάτι θα κρατήσει περισσότερο», αφηγήθηκε αμέσως μετά η Ελένη Ράντου.

To άρθρο Ελένη Ράντου: Θα είμαι η κακή πεθερά, δεν υπάρχει ο άνθρωπος που της αξίζει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock