Τρόπος Ζωής

Νίκος Αναδιώτης: Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου

Γιατί επέλεξε να μετακομίσει με την οικογένειά του στο Αίγιο ο Νίκος Αναδιώτης; Kαλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά – δες», μιλάει για… τη νέα του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» της Κρατικής τηλεόρασης για την προσωπική του ζωή, αλλά και τη σχέση του με τη σύζυγό του και τη νέα τους ζωή στο Αίγιο.

«Τα παιδιά πάνε σχολείο στο Αίγιο. Είναι 170-180 χλμ μακριά από την Αθήνα και είναι ευτυχισμένα.

Εγώ το σχολείο το τελείωσα εκεί, για καλή μου τύχη η γυναίκα μου μεγάλωσε σε επαρχία. Όταν αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες και ιδίως για τη Βασιλική, αφού δεν ήταν από το Αίγιο. Αν της πεις τώρα, έλα στην Αθήνα, θα αρνηθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε σχετικά με την καριέρα του στην υποκριτική και το μόντελινγκ.

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Έχω αποφασίσει πως τον πολύτιμο χρόνο που χρειάζεται από εμένα η οικογένειά μου, δεν μπορώ να τον εξαργυρώσω με κανένα χρηματικό ποσό», δήλωσε.

Τέλος, ο Νίκος Αναδιώτης ανέφερε πως για πολλά από τα προβλήματά του, ειδικότερα τα οικογενειακά, συμβουλεύεται τον πνευματικό του.

«Έχω πνευματικό. Πολλά από τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε μαζί του. Ευτυχώς, η Βασιλική είναι δεκτική σε αυτό», ανέφερε.

To άρθρο Νίκος Αναδιώτης: Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock