Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Που είναι ο ναός του Σολομώντος ενόψει του Μεσσία των Εβραίων (βίντεο)

Που είναι ο ναός του Σολομώντος ενόψει του Μεσσία των Εβραίων (βίντεο)

Σύμφωνα με έρευνες πολλών αρχαιολόγων όπως δείχνουν και τα παρακάτω βίντεο, έχει δημιουργηθεί πρόβλημα εντοπισμού της πραγματικής θέσης όπου υπήρξε ο ναός του Σολομώντος γιατί αμφισβητείται πως το τείχος των δακρύων που προσκυνούν εκατοντάδες χιλιάδες Εβραίοι από όλον τον κόσμο , δεν ήταν μέρος του αληθινού ναού.

Όπως αναφέρεται, η πραγματική τοποθεσία του ναού του Σολομώντος δεν ήταν εκεί που είναι σήμερα το τέμενος Αλ-Άκσα αλλά σε μια περιοχή της παλιάς Ιερουσαλήμ, city of David, που βρίσκεται σε ένα κοντινό σημείο από το τέμενος.

Σύμφωνα με τον Ελιέζερ (Eliezer Ben Yair) , όταν οι Ρωμαίοι κατέλαβαν την Ιερουσαλήμ το 70 μΧ κατέστρεψαν και ισοπέδωσαν τελείως την περιοχή όπου βρισκόταν ο ναός του Σολομώντος.

Όλη αυτή η φασαρία για την τοποθεσία του ναού , γίνεται ακριβώς για να ξεπεραστεί το μεγάλο εμπόδιο του μουσουλμανικού τεμένους του Ομάρ, και τελικά οι Εβραίοι να μπορέσουν να κτίσουν τον νέο ναό του Σολομώντος για να εμφανιστεί επιτέλους ο Μεσσίας τους που τον περιμένουν τόσες χιλιάδες χρόνια.

Αυτός ο Αντίχριστος που θα ταυτιστεί με τον νέο ναό του Σολομώντος υποτίθεται ότι θα φέρει την ειρήνη ανάμεσα στις διαφορετικές θρησκείες και ειδικά ανάμεσα σε Εβραίους μουσουλμάνους και χριστιανούς και θα εγκαθιδρύσει την νέα εποχή της Πανθρησκείας και της διαβολικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Β Βασ. 5,7 Εν τούτοις ο Δαυίδ κατέλαβε την Σιών, την ακρόπολιν της Ιερουσαλήμ αυτή ωνομάσθη βραδύτερον “πόλις Δαυίδ”.

Ματθ. 24,1 Και καθώς εξήλθεν ο Ιησούς και έφευγεν οριστικώς πλέον από τον ναόν, τον επλησίασαν οι μαθηταί δια να του δείξουν τας ωραίας οικοδομάς του ναού.

Ματθ. 24,2 Ο δε Ιησούς τους είπεν• “δεν βλέπετε με θαυμασμόν όλα τα ωραία αυτά κτίρια; Σας διαβεβαιώνω, ότι δεν θα μείνη εδώ πέτρα επάνω στην πέτρα, που να μη μεταβληθή εις συντρίμματα”

Β Παραλ. 7,16 Εξέλεξα και ηγίασα τον ναόν αυτόν, δια να είναι και να αναφέρεται εκεί αιωνίως το Ονομά μου. Οι οφθαλμοί μου και η καρδία μου θα είναι εκεί όλας τας ημέρας.

Μπορείτε να φανταστείτε την ανατροπή της πολιτικής και θρησκευτικής σκέψης εάν το Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ δεν είναι ο τόπος των ναών του Σολομώντα και του Ηρώδη; Και τι εάν οι πέτρες του Τείχους Θλίψης δεν είναι αυτό που λέει η παράδοση; Σε αυτό το εξαιρετικά ερευνημένο, συναρπαστικό βιβλίο, ο συγγραφέας προτείνει από τις τρέχουσες αρχαιολογικές ανασκαφές και τη γραπτή επιβεβαίωση ότι η πραγματική θέση του ναού δεν είναι εκεί όπου διδάσκει η παράδοση.

nikosxeiladakis.gr

Πηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Δείτε επίσης

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΦΑΡΣΑ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ – ΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;

Μόνο Γερμανοτσολιάδες και Δοσίλογοι Κουκουλοφόροι θα γιόρταζαν την 28η Οκτωβρίου με Απαγόρευση Κυκλοφορίας όπως στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη