Κόσμος

Πούτιν σε Ερντογάν: Η Ουκρανία χρησιμοποιεί τουρκικά drone

Την προσοχή του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν για το ότι η Ουκρανία χρησιμοποιεί τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar στη ζώνη σύγκρουσης στην περιοχή του Ντονμπάς επέστησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου «ο πρόεδρος της Ρωσίας επέστησε την προσοχή στο ότι το Κίεβο συνεχίζει την καταστροφική γραμμή, που αποσκοπεί στην υπονόμευση των συμφωνιών του Μινσκ».

Επισημαίνεται επίσης στην ανακοίνωση ότι την καταστροφική αυτή γραμμή επιβεβαιώνει η προκλητική δραστηριότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην ζώνη της διένεξης, που περιλαμβάνει την χρήση επιθετικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar. «Υπογραμμίστηκε ότι είναι αναγκαίο το Κίεβο να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια χρήσης βίας στο Ντονμπάς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock