ΕνημέρωσηΠολιτική

Πρέβης Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων: Οι σχέσεις με την Τουρκία δεν επηρεάζουν τις ελληνοεμιρατινές

Τη στρατηγική εταιρική σχέση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με την Ελλάδα και τη βούληση της χώρας του για συνέχιση της καλής διμερούς συνεργασίας, επαναβεβαίωσε σήμερα ο πρέσβης Σουλεϊμάν Χάμεντ Αλμαζρούι.

Σε συνέντευξή του σε έλληνες δημοσιογράφους, την οποία, όπως είπε, θέλησε να κάνει για την ενημέρωση των Ελλήνων και προς αποφυγή παρεξηγήσεων μετά την πρόσφατη επίσκεψη του πρίγκιπα-διαδόχου των ΗΑΕ σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν στην Τουρκία, ο πρεσβευτής των ΗΑΕ στην Ελλάδα διαβεβαίωσε ότι οι ελληνοεμιρατινές σχέσεις παραμένουν ισχυρές, ή ίσως ισχυρότερες.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Σουλεϊμάν Αλμαζρούι διαμήνυσε πως οι σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με την Τουρκία δεν επηρεάζουν τις ελληνοεμιρατινές σχέσεις. Περαιτέρω, ανέδειξε πως η Ελλάδα είναι ισχυρός σύμμαχος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και υπογράμμισε την αποφασιστικότητα να συνεχίσουν τις ειδικές σχέσεις. Ειδικότερα, τόνισε χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα είναι μία από τις 10 χώρες με τις οποίες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν στρατηγική συνεργασία.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock