Πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο: Κοινή δέσμευση για σταθερότητα και ασφάλεια στην Αν. Μεσόγειο


Την κοινή δέσμευση Κύπρου ΗΠΑ για την ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο επανέλαβε η πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο Τζούντιθ Γκάρμπερ.

«Το Κέντρο CYCLOPS αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη συνεργασία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όπως ανέφεραν οι Υπουργοί Εξωτερικών της Κύπρου και των ΗΠΑ (Χριστοδουλίδης και Μπλίνκεν) αυτή την εβδομάδα, έχουμε κοινή δέσμευση για μεγαλύτερη σταθερότητα, ασφάλεια και ευημερία στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», δήλωσε η Τζούντιθ Γκάρμπερ.

Η κυρία Γκάρμπερ επισκέφθηκε και επιθεώρησε τα κατασκευαστικά έργα για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει το Κέντρο Εκπαίδευσης για την Ασφάλεια των Θαλάσσιων Συνόρων, της Ανοικτής Θάλασσας και της Ασφάλειας των Λιμένων CYCLOPS, στη Λάρνακα, μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα, μιλώντας για υπερσύγχρονη εγκατάσταση στην Κύπρο, η οποία «θα μας βοηθήσει στη συνεργασία και θα καταφέρει να φέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στην περιοχή.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση