«Πρεμιέρα» μάχης στη Βουλή για #metoo και Λιγνάδη: Η παρέμβαση Μητσοτάκη και ο κλοιός σε Τσίπρα

Στο θεσμικό… «τερέν»  της εθνικής αντιπροσωπείας, μεταφέρεται η πολιτική αντιπαράθεση με το ζοφερό περιεχόμενο της οποίας, όπως καταλογίζει η κυβέρνηση στην αξιωματική αντιπολίτευση σχεδόν να υποκαθιστά την ίδια την νοσηρή αφορμή της. Αυτή δεν είναι άλλη από τα δυσώδη φαινόμενα κακοποίησης που συγκλονίζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τον χώρο του Θεάτρου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ευκρινή τρόπο, θα εκπέμψει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να σταματήσει τον εκτροχιασμό του δημόσιου διαλόγου και να τον επαναφέρει στις ράγες της συνεννόησης που θα συμβάλουν στην επίλυση του προβλήματος. Επ’αφορμής της συζήτησης στην ολομέλεια κυρίαρχος στόχος είναι οι ξεκάθαρες θέσεις απέναντι στον διαδικτυακό βόρβορο, στον οποίο πρωτοστάτησαν στελέχη και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, κατευθύνοντας τις αήθεις τάσεις απευθείας στο πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Με τη συζήτηση όμως θα σηματοδοτηθεί και η κυβερνητική αντεπίθεση για την περαιτέρω θωράκιση του θεσμικού πλαισίου. Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το οποίο θα κληθούν όλα τα κόμματα να επιδείξουν την πραγματική στόχευση τους, μακριά από «πλαστά διλήμματα» διχασμών.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση