Υγεία & Διατροφή

«Πριν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ για το εμβόλιο»! Eπιστήμονας συμβουλεύει τους γονείς – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Dr Robert Malone, Αμερικανός ιολόγος και ανοσολόγος, δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο, για το οποίο κατηγορήθηκε ακόμα μία φορά από συστημικούς ελεγκτές ειδήσεων για ψευδείς ισχυρισμούς, κατά την διάρκεια του οποίου ζητάει από τους γονείς να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά του Covid-19, εξηγώντας, όπως ισχυρίζεται, τους κινδύνους των σκευασμάτων mRNA.

«Είμαι γιατρός και επιστήμονας, αλλά πάνω απ’ όλα είμαι πατέρας και παππούς», δηλώνει ο Dr Malone και συνεχίζει: «Έχω εμβολιαστεί για τoν Covid και γενικά είμαι υπέρ του εμβολιασμού. Έχω αφιερώσει ολόκληρη την καριέρα μου στην ανάπτυξη ασφαλών και αποτελεσματικών τρόπων πρόληψης και θεραπείας μολυσματικών ασθενειών».

 

Καταλήγει:

 

Υπάρχουν τρία βασικά πράγματα που πρέπει να καταλάβουν οι γονείς προτού πάρουν την απόφαση, η οποία δεν θα μπορεί να παρθεί πίσω:

  • Πρώτον, ένα ιικό γονίδιο θα εισέλθει στα κύτταρα του παιδιού σας. Αυτό το γονίδιο αναγκάζει το σώμα του παιδιού σας να παράγει τοξικές πρωτεΐνες ακίδας. Αυτές οι πρωτεΐνες συχνά προκαλούν μόνιμη βλάβη στα βασικά όργανα των παιδιών. Τα όργανα αυτά συμπεριλαμβάνουν τον εγκέφαλο και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία -συμπεριλαμβανομένων θρόμβων αίματος- και το αναπαραγωγικό τους σύστημα. Και, πάνω απ’ όλα, αυτό το εμβόλιο μπορεί να πυροδοτήσει αλλαγές στο ανοσοποιητικό σύστημα. Το πιο ανησυχητικό πράγμα σχετικά με αυτό είναι ότι, αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δεν υπάρχει επιστροφή. Δεν μπορεί να αντιστραφεί. Δεν μπορείς να διορθώσεις τις ζημιές που θα προξενηθούν στον εγκέφαλό τους. Δεν μπορείς να επιδιορθώσεις τη φθορά στον καρδιακό ιστό. Δεν μπορείς να επιδιορθώσεις ένα γενετικά τροποποιημένο ανοσοποιητικό σύστημα, κι αυτό το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο αναπαραγωγικό σύστημα, που θα μπορούσε να επηρεάσει τις μελλοντικές γενιές της οικογένειάς σας.
  • Δεύτερον, αυτή η τεχνολογία δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον πέντε χρόνια δοκιμών και έρευνας για να μπορέσουμε πραγματικά να κατανοήσουμε τους κινδύνους που σχετίζονται με αυτή τη νέα τεχνολογία. Οι κίνδυνοι και τα ρίσκα των νέων φαρμάκων συχνά αποκαλύπτονται χρόνια μετά. Σας ζητώ να αναρωτηθείτε ως γονιός εάν θέλετε το παιδί σας να γίνει μέρος του πιο ακραίου πειράματος στην ανθρώπινη Ιστορία.
  • Τρίτον, ο λόγος για τον οποίο σας λένε να εμβολιάσετε το παιδί σας είναι αναληθής. Τα παιδιά σας δεν αποτελούν κίνδυνο για τους γονείς ή τους παππούδες. Στην πραγματικότητα ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Η ανοσία τους, αφότου νοσήσουν με Covid, παίζει καθοριστικό ρόλο στη σωτηρία της οικογένειάς σας, αν όχι ολόκληρου του κόσμου, από αυτή την ασθένεια.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock