Προανακριτική για Νίκο Παππά: Ένταση για τους μάρτυρες


Σε υψηλούς τόνους συνεδρίασε την Πέμπτη η προανακριτική επιτροπή που συγκροτήθηκε για να διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

Τα κόμματα κατέθεσαν τον κατάλογο μαρτύρων που προτείνουν και ύστερα από αψιμαχίες και κόντρες αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία (ΝΔ- ΚΙΝΑΛ) την Τρίτη να καταθέσει πρώτος ο Κυριάκος Τόμπρας που φέρεται να έφερε σε επαφή τον Χρήστο Καλογρίτσα με την εταιρία CCC, ο ίδιος ο Χρήστος Καλογρίτσας, ο συνεργάτης του, Χρήστος Νικολάου και ο διευθυντής λογιστηρίου της CCC, Αντώνης Λιανός.

Η σειρά κλήτευσης των μαρτύρων αλλά και η πρόθεση της πλειοψηφίας να κρατήσει ανοιχτό τον κατάλογο, προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες, αντιπαράθεση. Η ΝΔ επέμεινε ότι θα πρέπει να ακολουθηθεί η λίστα μαρτύρων του πταισματοδίκη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ανακριτικής διαδικασίας, δηλαδή να κληθούν οι κ.κ. Τόμπρας, Καλογρίτσας, Νικολάου, Λιανός και σε δεύτερη φάση να κληθούν οι κ.κ. Βερύκιος, Μαρινάκης, Βαξεβάνης.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση