888 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ…«ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ!». Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης. ΦΩΤΟ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ…«ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ!». Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης. ΦΩΤΟ

ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ…«ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ!». Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης. ΦΩΤΟ

Το να μιλάει κανείς για το τέλος της Τουρκίας εκτός Τουρκίας σίγουρα δεν έχει και πολύ μεγάλη αξία. Το να το αναφέρει όμως αυτό ένας πρώην σημαντικός πράκτορας της τουρκικής ΜΙΤ, σίγουρα αποκτά κάποια ενδιαφέρουσα αξία η δήλωση του….

Όπως αναφέρεται αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η δημόσια δήλωση παλαίμαχου πράκτορα της τουρκικής ΜΙΤ, ότι οι εξελίξεις στον περίγυρο αλλά και στο εσωτερικό της Τουρκίας είναι μόνο η αρχή και ότι θα ακολουθήσει μια πορεία που θα βυθίσει κυριολεκτικά την Τουρκιά σε ένα ανεπανάληπτο λουτρό αίματος ενώ σοβαρή η πιθανότητα αιματηρού εμφυλίου πολέμου.
Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Cevat Öneş, παλαίμαχος στέλεχος της μεγαλύτερης τουρκικής μυστικής υπηρεσίας, της ΜΙΤ, προειδοποίησε δημόσια ότι τα πολλά μέτωπα που έχει ανοίξει η Τουρκία θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις και θα προκαλέσει μεγάλο κόστος σε τουρκικό αίμα αλλά κυρίως αν διαρκέσει, θα κλονίσει το ίδιο το τουρκικό καθεστώς.
Ο παλαίμαχος πράκτορας της ΜΙΤ δεν παρέλειψε να επικρίνει έντονα την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας για την στήριξη που έδωσε τα τελευταία χρόνια στους Τζιχαντιστές, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει κυριολεκτικά ένα φίδι στον κόρφο της με την απειλή να τινάξει στον αέρα την ίδια την συνοχή της χώρας.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


Δείτε επίσης

ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ…Ο ΚΛΩΝΟΣ έκανε την εμφάνιση του στο Ισραήλ;;;;!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ….ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…;;;!!Η εκκλησία δεν είναι έτοιμη για ό, τι συμβαίνει….Δεν πρόκειται για το επόμενο έτος αυτό συμβαίνει τώρα…[ΒΙΝΤΕΟ]

ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ…Ο ΚΛΩΝΟΣ έκανε την εμφάνιση του στο Ισραήλ;;;!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ….ΝΑ ΣΩΣΕΙ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *