888 Προβοκάτσια στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου φοβάται ο Σκουρλέτης | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Προβοκάτσια στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου φοβάται ο Σκουρλέτης

Προβοκάτσια στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου φοβάται ο Σκουρλέτης

«Εκτιμώ ότι θα υπάρξουν οργανωμένοι ακροδεξιοί θύλακες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν για άλλη μία φορά να δημιουργήσουν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου μια ψεύτικη εικόνα αντιδράσεων. Δεν τους ακολουθεί ο κόσμος» δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στη ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κάποια κανάλια είναι προγραμματισμένα να καλύψουν δήθεν φαινόμενα λαϊκής αγανάκτησης σε κάποιες από τις πόλεις. «Θα πρόκειται για ακόμα μία εικονική πραγματικότητα»λέει.

Στην ίδια συνέντευξη ο Πάνος Σκουρλέτης κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να αποστασιοποιηθεί από αυτές τις εκδηλώσεις, να καταγγείλει αυτές τις προσπάθειες και να περιφρουρήσει τον εθνικό εορτασμό της επετείου.

Όπως είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να επενδύει στη μισαλλοδοξία και να ανοίγει το δρόμο στην ακροδεξιά.

Τέλος αναφορικά με τις ευρωεκλογές, ο Πάνος Σκουρλέτης εκτίμησε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για νικηφόρο αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, δεν είναι μία υπεραισιόδοξη εκτίμηση, αλλά μία αίσθηση από την καθημερινή επικοινωνία με τον κόσμο.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Ελεύθερη χωρίς όρους η Ρένα Δούρου για την τραγωδία στην Μάνδρα [pics]

Ελεύθερη χωρις περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της για την υπόθεση της φονικής πλημμύρας …