AUTOMOTO

Νέο SUV Citroen C5 Aircross: Με νέα εμφάνιση και ξεχωριστό στυλ ορίζει εκ νέου την απόλυτη άνεση

“Το Νέο C5 Aircross, που έχει αναγνωριστεί από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση ως το πιο άνετο και ευέλικτο SUV στην κατηγορία του, έχει πλέον ανανεωθεί για να προβάλλει μια πιο μοντέρνα και δυναμική προσωπικότητα. Ενώ βασίζεται στα δυνατά σημεία της άνεσης, της ευρυχωρίας και της ευελιξίας του, το Γαλλικό μοντέλο έχει ωριμάσει για να γίνει πιο δυναμικό και πιο κομψό. Στο εσωτερικό, συναντάμε ακόμα πιο μοντέρνα και υψηλής ποιότητας χρώματα και υλικά”.

Pierre-Yves Couineau, C5 Aircross Project Manager

  • Προσφέροντας μια ασυναγώνιστη εμπειρία άνεσης και ηρεμίας για τους επιβάτες στην καμπίνα του, το Νέο C5 Aircross εκφράζει ακόμα μεγαλύτερο δυναμισμό και διαθέτει ακόμη περισσότερη φινέτσα.
  • Στην Ελλάδα αναμένεται τον Σεπτέμβριο!

Από το λανσάρισμά του στα τέλη του 2018 στην Ευρώπη, το C5 Aircross έχει αφήσει το στίγμα του στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μικρομεσαίων SUV με την ευρυχωρία, την πρακτικότητά του, τα κορυφαία SUV χαρακτηριστικά όπως οι τεράστιοι τροχοί και τα 23 εκ απόστασης από το έδαφος, μα πάνω απ’ όλα, την άνεσή του, χάρη στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, που είναι σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Βασισμένο στην εμπειρία της μάρκας, το πολυτελές εσωτερικό είναι μια πραγματική “υπογραφή” για τη Citroën, χάρη στην οποία ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock