Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Προς το συμφέρον όλων το συντεταγμένο Brexit»

«Προς το συμφέρον όλων το συντεταγμένο Brexit»

Προσηλωμένη, για το συμφέρον όλων, σε συντεταγμένη έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση παραμένει η γερμανική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Γερμανό κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέφεν Ζάιμπερτ. Όπως τόνισε, τώρα θα πρέπει να περιμένει κανείς το αποτέλεσμα της πρότασης δυσπιστίας σε βάρος της Βρετανίδας Πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

«Γνωρίζουμε ότι θα ήταν για όλους καλύτερα αν πηγαίναμε σε συντεταγμένο Brexit», δήλωσε από την πλευρά του ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς και πρόσθεσε ότι η συμφωνία που έχει επιτευχθεί είναι «μια καλή συμφωνία». Γι’ αυτό και μπορεί κανείς να ελπίζει, συνέχισε ο κ. Σολτς, ότι στο τέλος το βρετανικό Κοινοβούλιο θα στηρίξει αυτή την συμφωνία. «Η Γερμανία πάντως είναι προετοιμασμένη και για τις δύο περιπτώσεις, για ένα συντεταγμένο και για ένα άτακτο Brexit», τόνισε.

Ο υπουργός Οικονομίας Πέτερ Αλτμάιερ από την πλευρά του θεωρεί, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, την κατάσταση συγκεχυμένη. «Φιλοδοξία μου είναι να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία» δήλωσε και τόνισε ότι κανείς στην Βρετανία «και σίγουρα όχι στην Γερμανία και στην Ευρώπη» δεν επιθυμεί ένα άτακτο Brexit.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΚΛΕΙΣΤΑ 200 ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Περίπου 200 σχολεία παραμένουν τελούν υπό κατάληψη με βασικό αίτημα την κατάργηση της μάσκας στα σχολεία …

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη