Προσλήψεις σε Pfizer, Moderna, Astra Zeneca – Ανοίγουν θέσεις εργασίας στις εταιρείες των εμβολίων (λίστα)

Μπορεί η περίοδος να είναι ιδιαιτέρως δύσκολη – λόγω των συνθηκών – για την ανεύρεση εργασίας, αλλά υπάρχουν και μεγάλες εταιρείες που προσλαμβάνουν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Ποιες είναι αυτές; Οι εταιρείες των εμβολίων για τον κορωνοϊό.

Ακολουθεί λίστα με τις θέσεις εργασίας και παραπομπές για να στείλετε βιογραφικό στις τρεις μεγάλες εταιρείες των εμβολίων:  PfizerModerna, και Astra Zeneca.

 Pfizer

Πρώτα απ’ όλα ενημερωθείτε για τις προσλήψεις της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, όπου έχουν γίνει 3000 αιτήσεις. Διαβάστε εδώ αναλυτικότερα τι ζητάει η εταιρεία.

Επιπλέον, ιστοσελίδα της Pfizer περιγράφονται τα παρακάτω:

«Το περιβάλλον μας είναι ανοιχτό, ποικιλόμορφο και προσφέρει αληθινή υποστήριξη. Ταλαντούχοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο επιδιώκουν να εργαστούν στην Pfizer, λόγω του πρωτοποριακού έργου που παράγουμε για την υγεία, την έμφασης που δίνουμε σε θέματα καινοτομίας, αλλά και για την ηγετικής μας θέση στον φαρμακευτικό κλάδο. Επιλέγουν να εργάζονται  στην εταιρεία, εκτιμώντας όλα αυτά που  προσφέρει  η Pfizer: ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου, απόλυτο σεβασμό της προσωπικότητάς τους, ενθάρρυνση της δημιουργικότητας, της διαφορετικότητας και της συμμετοχής, σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ισχυρές εταιρικές αξίες και υπεύθυνη ηγετική συμπεριφορά».

Δείτε τις διαθέσιμες  θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Πατήστε στην εικόνα της λίστας παρακάτω (ή και εδώ) για να εξετάσετε τη θέση εργασίας κατά περίπτωση και να στείλετε βιογραφικό.

Επίσης, δείτε εδώ τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Pfizer σε όλο τον κόσμο.

Moderna

Η Moderna είναι μια μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται σε ΗΠΑ και Ευρώπη. 

Δείτε τις διαθέσιμες  θέσεις εργασίας στην Ευρώπη. Πατήστε πάνω στην εικόνα της λίστας παρακάτω (ή και εδώ ) για να εξετάσετε τη θέση εργασίας κατά περίπτωση και να στείλετε βιογραφικό.

Επίσης, δείτε εδώ τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Moderna σε όλο τον κόσμο.

Αstra Zeneca

Η Astra Zeneca είναι μια μεγάλη εταιρεία με θέσεις εργασίας σε Ευρώπη και Αμερική. 

Η διαδικασία για δείτε αναλυτικά τις θέσεις: Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα (ή εδώ) και κάντε εγγραφή ώστε να εξετάσετε τις θέσεις εργασίας και να στείλετε βιογραφικό.

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση